Nisseslutt

Annonse


Hvem vant i julekalenderen?

NissesluttDagens Telecoms julekalender-konkurranse har vært en suksess fra første dag. Mange har forsøkt å svare på mine daglige og små-vanskelige spørsmål. Før jul delte jeg ut en mengde mindre premier. Nå gjennstår hovedpremiene som går til:

Vant Whitbread-telefon
På Lillejulaften var det studentvikaren Eirik Høiby (27) i advokatfirmaet Simonsen Musæus som vant en såkalt Whitbread-telefon fra Nokia. Dette er en spesialdesignet Nokia 1611-modell som er laget i meget begrenset opplag og gitt av Telenor Mobil.

Høiby vil dessuten motta to kontantkort-abonnenter som han kan ringe gratis med.

Vant på selveste julaftenen
På julaften, min verste og mest hektiske arbeidsdag, var det adm. direktør Knut Estensen (41) i telekomselskapet Ultranett i Drammen som vant en 3C-lommedatamaskin. Dersom du ikke vet det, så eies Ultranett av Drammen Energinett og Telia.

Annonse


Premien som er gitt av UCOM Norge, og har en verdi på over 5.000 kroner.

Ekstrapremien til kommende systemingeiør
Studenten David A Bruun-Lie (25) vant Julekalender-konkurransens store ekstrapremie. Dette er karen som har vært inne flest ganger på julekalender-sidene. Gluinten har faktisk vært innom hver dag, utenom den 21. desember av en eller annen grunn.

Selv bedyrer han at dette skjedde på grunn av nettverksfeil eller på grann av at han var. på Universaitetet i Oslo, hvor han har en og en halv måned igjen av hovedfagstudiet på Informatikk. Da er julens store vinner systemutvikler og godt er det.

For David har vunnet en IBM Network Station Series 1000 til en verdi av hele 8.500 kroner. Maskinen er gitt av Routers a.s.

Bra nettverksmaskin
Denne flotte nettverksmaskinen krever at Ethernet- eller Token Ring-nettverk. Maskinen er dessuten spesieldesignet for å kjøre Java-applets.

David vil kunne bruke nettverksmaskinen enten bare til Internet-surfing eller hvis han setter opp en egen NT-server for nettverksdatabehandling, til å kjøre Windows og en rekke andre applikasjoner.

Dette skulle sikkert ikke være noe påroblem for den kommende systemingniøren som snart får oversendt et nytt digitalt leketøy.

Vi sees om ett år!
Ja, folkens – nå er årets store julegave-utdelings-jobb gjort. Nå ser jeg frem til en rolig og oppbyggende tid til neste jul.

Dersom du har lyst til å sende meg en liten forsinket julehilsen eller kanskje nyttårshilsen – så kan du nå meg via e-post adressen:

[email protected]

Annonse