Nissenedpipe

Annonse


Helgens gaver ut av sekken

NissenedpipeFredag var det Torunn S. Ludvigsen fra Hinna som var så heldig å bli trukket ut. Hun hadde ganske riktig funnet ut at år 2000-renoveringen vil kunne koste Statoil 250 millioner kroner, og at Arne Joramo er ansvarlig redaktør for Dagens Telecom.

Hun får dermed den eksklusive Whitbread-versjon av Nokia 1611 og et RingKontant abonnement fra Telenor i posten.

Tøyet nisse-grensene
Ludvigsen hadde sendt inn hele 16 (!) svar, men det var selvfølgelig bare ett av dem som ble med i trekningen. Likevel holdt det til seier. Telecom Nissen har imidlertid notert seg «jukseforsøket». Det er bare å håpe på at han ikke bærer nag helt frem til jul!

Fine helgegaver
Lørdag var det Inger Bjercke fra Frei som gikk av med seieren. Hun kan dermed surfe på sitt nye Telenor Internett Total abonnement i hele 1998. Riktig svar på Telias prefiks er 1516, mens det er Telia og Enitel som planlegger den fiberoptiske kabelen i Nordsjøen.

Annonse


Søndag skjulte det seg en Philips Diga GSM-telefon og et Netcom kontant abonnement bak luka. Vinneren ble Ann Kristin S Johansen fra Bodø. Hun hadde lett seg frem til at Telenor fikk 82 millioner for telegrafbygningen i Bergen, og at Tom Adolfsen er konsernsjef i Merkantildata.

Flere gaver i sekken
Vi gratulerer vinnerne, og ønsker dem alle en riktig god jul!

Telecom nissen har stadig gaver igjen i sekken sin! Prøv lykken i Dagens Julekalender du også!

Annonse


Annonse


Annonse