Arkiv

Annonse


Christoffersen til Telenor

ArkivTelenor Bedrift er uten sammenlikning den delen av Telenor som har størst problemer og størst utfordringer på markedet.

Over halvparten av Telenors norske virksomhet kanaliseres via Telenor Bedrift med omlag 10 milliarder i omsetning. Det kan ikke herske tvil om at selskapet har betydelige lønnsomhetsproblemer og også integrasjonsproblemer spesielt på datasiden. Vi kan vanskelig se at det i øyeblikket er noen norsk IT-bedrift som stiller større krav til ledelsen enn Telenor Bedrift.

Tre sterke menn
Med Terje Christoffersen i det trehodete sentrale lederteamet, får bedriften tilført kompetanse og erfaring på dataområdet og på distribusjon som selskapet har manglet.

Som tidligere nordisk sjef for Hewlett Packard og senere Santech Micro Group, har Terje Christoffersen en driftskompetanse få andre norske IT-ledere har. Han har også spesielt i HP vist at han evner å fostre andre ledere rundt seg. Det er ikke få lederjobber i IT-bransjen som i dag er besatt av tidligere HP-folk.

Annonse


Halvorsen flytter også
I tillegg flytter Thor Halvorsen fra Telenor Nett til Telenor Bedrift. Det betyr at han svitsjes fra en jobb som bakspiller til frontleddet for nettbaserte tjenester.

Thor Halvorsen har også før jobbet i Telenor Bedrift blant annet som ansvarlig for storkundeavdelingen.

Thygesen til nett
Jan Edvard Thygesen har lang erfaring som teknisk direktør i Telenor Mobil.

De to siste årene har han vært innom Telenor International i en sentral lederstilling og nå sist Telenor Bedrift. Thygesen har en teknisk tyngde som burde gjøre han velegnet til å lede og utvikle konsernets nettmaskin.

Annonse


Annonse


Annonse