Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Prosessordukker i vinden

TELEGRAM: Barbie har fått konkurranse av Intel. Selskapet har begynt å selge dukker som er kledd som arbeidere som lager prosessorer for produsenten.

Barbie
«BunnyPeople», som dukkene kalles, er kledd i de samme type beskyttelsesdrakter som brukes i Intels fabrikker, og som skal forhindre enhver form for forurensning og støv. De ser ut som drakter brukt i science-fiction filmer på femtitallet.

Ble en hit
Dukkene ble opprinnelig tilbudt ansatte i Intel i selskapets interne butikk, men det viste seg at etterspørselen ble langt større enn ventet. Intel har endt opp med å reklamere for dukkene blant annet på America Onlines hjemmesider.

– Vi laget dukkene som en slags maskoter for selskapet. Teddybjørner passet ikke for oss, sier en talsmann for Intel til Reuters.