Arkiv

Annonse


Telia vil legge ned Uniworld

ArkivÅ legge ned Uniworld er Lars Bergs oppskrift for å rydde opp i problemene med Unisource, melder Dagens Industri. Uniworld er Unisources europeiske satsing. Selskapet eies av Unisource og AT&T.

World Partners definerer hele verden som marked og består av en løsere sammenslutning av et stort antall teleoperatører, deriblant AT&T, Unisource og teleoperatører i blant annet Singapore, Hongkong, Japan (KDD) og Australia (Telstra).

Global tjeneste
– Ettersom flere av de finansielt sterke operatørene i World Partners deler vårt syn på å skape en global tjeneste, må de også være forberedt på å betale hva det koster å bygge opp en slik. Da vil også vår andel av tapene minske, sier Lars Berg.

Berg mener han har støtte for planene fra AT&Ts nye leder, Michael Armstrong.

Annonse


Annonse


Annonse