Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor Bedrift velger Choice

TELEGRAM: Telenor Bedrift har inngått en treårig avtale med Choice Hotels Scandinavia. Avtalen er verd 150 millioner kroner og innebærer at all kurs-, konferanse- og opplæringsvirksomhet skal holdes på hotellene i Choice-kjeden.

Choice Hotels har jobbet i lang tid for å få i stand denne avtalen. Adm. direktør Linda Bernander Silseth i Choice Hotels opplyser at avtalen inneholder mer enn bare rabatter: Merverdi i form av utstyr, intranett og tilpasninger til kundens behov har vært viktig for å få avtalen i land.

Bevisst kostnader
Telenor på sin side ser også flere fordeler med avtalen som er inngått. Salgsdisponent for Telenor Bedrift sier til Finansavisen at de gjennom en konsernavtale vil få en mer kostnadsbevisst styring av aktivitetene på dette området.

Stikkord: Mobil