Annonse


Instant Internet oppgraderes

Med en eneste oppkobling kan nå opptil 20 brukere få tilgang til Internett, enten analogt eller via ISDN. Kostnadene vil ligge på omlag 5.000 kroner. Dette er en svært konkurransedyktig pris når man sammenligner med eksisterende løsninger. Instant Internet 100 støtter OS/2, Mac, Unix og PC.

Sesjoner
Den nye versjonen av Instant Ethernet tillater inntil 100 samtidige sesjoner.

– Det er viktig å legge merke til at vi snakker om samtidige applikasjoner, ikke brukere, sa Kajsa Lundfall i Bay Nordic da Instant Internet 100 ble lansert for pressen tidligere i høst.

Antallet reelle brukere blir altså redusert avhengig av hvor mange programmer hver enkelt kjører på nettet, enten det er snakk om nettlesere, news-lesere eller e-post.

Annonse


Applikasjoner og brannmur
En serie enkle nettapplikasjoner hører også med, så som lisenser for Eudora Light, FTP- og Telnet-klienter, samt nyhetsleser. Og det hele skal altså være meget enkelt å installere og konfigurere.

I tillegg fungerer Instant Ethernet som en brannmur, fordi man kun utnytter en enkelt Internett-adresse, og lokalnettet innenfor er usynlig i internnettsammenheng. Denne brannmurs-beskyttelsen (Socks og DNS proxy services) er imidlertid satt opp slik at den også virker selv om lokalnettet er basert på IP, ikke IPX.

Faste linjer og Frame Relay
Nytt er også at Instant Internet nå støtter høyere hastigheter og faste linjer eller Frame Relay i tillegg til modem og ISDN.

Boksen har sin egen, innebygde ruter, og på lokalnettsiden leveres den med 10/100 Mb Autosense Ethernet. Programvaren (versjon 4.0) støtter IPX og IP-klienter samtidig.

Annonse


Annonse


Annonse