Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Donald-suksess på nett

OSLO: Ingen tvil om at nordmenn elsker Donald Duck og hans fjærkledte venner. Nå kan den norske Donald-siden på Internett feire at de har hele en million hits i løpet av et halvt år etter oppstarten.

Donald
Med et gjennomsnittlig besøk på 5.700 treff per dag, som igjen tilsvarer om lag 450 individuelle besøk per dag, er bladet Donald Duck & Co svært fornøyd med responsen på nett, opplyser redaktør Solveig Thime i Egmont-Seriefolaget.

Stamtreet til Duck-familien
På hjemmesiden finner surferne smakebiter fra ukens nummer, portretter av de kjente figurene, stamtre over hele Duck-slekten, artikler om populære temaer i Andeby, kart over byen, samt en ukentlig Donald-stripe og dagens vits, og mye, mye mer, opplyser Thime.

Sjekk ut siden
Dersom du ikke har blitt for gammel for Donald, så finner du han på adressen:
http://www.donald.no