Annonse


Ny divisjonsdirektør i Alcatel

Hulbak er utdannet ingeniør i mikroprosessor og datateknikk fra Gjøvik ingeniørhøgskole i 1987. Han har arbeidet i Telenor, UNI Storebrand og Alcatel Telecom.

Vekstområde
Selskapet satser spesielt på å utvikle høyhastighets datakommunikasjonsløsninger. Dette er et viktig vekstområde for å innfri det økte kapasitetsbehovet for overføring av tradisjonelle teletjenester, store datamengder og levende bilder.

Slår sammen til ett selskap
Fra nyttår samler Alcatel sine sju distribusjonsselskaper i et selskap. Alcatel Distribusjon vil få 400 ansatte og en omsetning på 1,1 milliard kroner. Det nye storselskapet blir inndelt i tre regioner med 24 avdelingskontorer og regionale hovedkontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim, melder Newswire.

Annonse


Annonse


Annonse