Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SOL-nei til nyheter utenfra

OSLO: Norske SOL vil fortsatt satse på sin egen nyhetsredaksjon, og vil ikke inngå avtaler med eksterne nyhetsleverandører til sine nettsider. Svenske SOL inngikk nylig en slik avtale med Newswire i Sverige.

– Vår nyhetsredaksjon fungerer bra, og vi har planer om å fortsette å utvikle og benytte den, sier informasjonsdirektør Lasse Gimnes i SOL til Dagens Telecom.

Kan kjøpe
– Fra tid til annen kan det være at vi vil kjøpe redaksjonelt materiale fra andre, men vi vil ikke inngå noen større avtaler slik SOL i Sverige har gjort, Sier Gimnes.

Newswire startet å levere nyheter til svenske SOL mandag, og det er første gang Newswire setter i gang med en tradisjonell nyhetstjeneste. Tidligere har selskapet kun levert nyhetsmeldinger på oppdrag fra bedrifter.