AustAgder.gif

Annonse


Mobilnytt fra Aust-Agder

AustAgder.gif– Men også lenger inn i landet skjer det forandringer, sier dekningsdirektør i Telenor Mobil Bjørn Amundsen til Dagens Telecom.

I Bygland har Telenor Mobil satt opp en stasjon for NMT 900. Denne stasjonen dekker området langs riksvei 39 mellom Longerak og Lauvdal. I tillegg dekker den også hytteområdet Hagenesodden på vestsiden av Byglandsfjorden.

Åmli
Telenor Mobil har også satt i drift en GSM-stasjon i Åmli kommune. Stasjonen dekker området langs fylkesvei 402 mellom Gjøveland og Smeland.

Arendal
To nye GSM-stasjoner er satt i drift i Arendal kommune. Området som nå Telenor Mobil sørger for at får bedre dekning er Tromøysundet og Eydehavn og yttersiden av Tromøya med Tromlingene.

Annonse


Grimstad
Litt lenger ned langs kysten har NetCom satt opp en ny stasjon. Her er det nå blitt bedre GSM-dekning rundt Hoborsund med kysten og fra hytteområdet og ut mot E18. Området rundt krysset riksvei 408 og E18 ved Løddesøl er dekket.

Lillesand
NetComs nye GSM-stasjon i Lillesand kommune dekker området rundt riksvei 402 mellom Lillesand og Birkeland. NetCom har også satt opp en ny stasjon på Kråkvåg.

Birkenes
Her har Telenor Mobil satt opp en GSM-stasjon som dekker området rundt riksvei 405 fra Skjervedal til Oggevatn.

Annonse