Arkiv

Annonse


Mobildekningen i Troms

Arkiv– Telenor Mobil gir nå bedre GSM-dekning til Tromsø sentrum og til Stakkevollan og Breivika. GSM-kapasiteten er også utbedret på Langnes flyplass, opplyser dekningsdirektør Bjørn Amundsen til Dagens Telecom.

Nordreisa
Telenor Mobil gir nå bedre GSM-dekning langs E6 ved Rolsund og langs RV 866 fra Rotsund til Ravelseidet.

NMT-450 forholdene fra Telenor Mobil er utbedret langs E6 fra Spåkenes til Rotsund, Langslett og Sørkjosfjellet. Dekker også RV 866 fra Langslett til Ravelseidet.

Lyngen
Telenor Mobil har utbedret GSM-forholdene Langs E6 fra Langnesbukt til Olderdalen og Spåkenes. Dekningen er også utbedret langs RV 91 fra Lyngseidet til Tjørnberg og langs RV 868 fra Lyngseidet til Pollneset, samt fra Lyngseidet til Koppangen.

Mobildekningen for Telenors NMT-450 nett er utbedret i Lyngseidet og Olderdalen. Dekker også RV 91 fra Lyngseidet til Kjosen, E6 fra Kroken til Olderdalen og Djupvik, samt RV 868 fra Lyngseidet til Karnes, Kvalvik og Polleidet.

Annonse


Annonse


Annonse