Nisse som vinker

Annonse


Hvem fikk tirsdagens premie?

Nisse som vinkerGratulerer Terje! Du er den heldige vinner av dagens premie – en Dancall Pino trådløs telefon fra Robert Bosch Norge. Den kommer i posten.

– Dette passet veldig bra Telecom-Nissen! Jeg har nettopp bestilt et nytt telefonabonnement hjemme, så denne har jeg god bruk for, sier Terje fra sin mobiltelefon.

Var spørsmålene vanskelige?
– Første dag var lettere, jeg sendte inn da også. I går sleit jeg litt, og måtte surfe rundt. Men jeg leser Dagens Telecom hver dag, og har fire års fartstid på Internett, så jeg finner fram. Jeg syns forøvrig at dere har en god inndeling av de forskjellige temaene i Dagens Telecom.

Du er en erfaren surfer altså?
– Jeg er opptatt av Internett, og de muligheter som nettet gir. Julekalenderen er en morsom idé, som gjør nettbruken mer aktiv.

Annonse


Hva gjør du ellers i denne førjulstida?
– Jeg jobber i et vikarbyrå, og er for tiden hos Kværner hvor jeg er med i et prosjekt om IT-dokumentasjon. Jeg har forøvrig tilbragt mesteparten av året i India, hvor jeg møtte mange flinke IT-folk.

– Ellers blir det mye jobbing, før det endelig blir julaften og tradisjonene tro; pinnekjøtt.

Der er denne Telecom-Nissen helt enig. Ikke en julaften uten pinnekjøtt.

– Du får ha en riktig god jul!
– Ja, god jul. Det var skikkelig moro å vinne. Jeg trodde ikke det skulle bli noen premie på meg. – En trådløs telefon, det var moro.

Har du også lyst til å vinne flotte førjulsgaver?
Test ut onsdagens luke i vår store julekalender-konkurranse.

Annonse


Annonse


Annonse