Hedmark.gif

Annonse


Dekningsnytt i Hedmark

Hedmark.gif– I Åmot kommune er det kommet nye stasjoner for både NMT 900og GSM. NMT 900 stasjon dekker området mellom Rød, Deset og Storsjøen, og området rundt Deset i Åmot. Den nye GSM-stasjonen dekker Fylkesvei 607 langs søndre del av Storsjøen i Rendalen, opplyser dekningsdirektør i Telenor Mobil Bjørn Amundsen til Dagens Telecom.

Tynset
NetCom har satt opp en GSM-stasjon på Innset som dekker området langt Riksvei tre mellom Kvikne og Nåverdalen i Tynset kommune.

Telenor Mobil dekker med sin nye GSM-stasjon området ved fylkesvei 665 fra Finnstad, Brydalen og til Brydalskjølen, samt hytteområdet ved Brydalskjølen.

Trysil
I Trysil har Telenor Mobil satt opp en stasjon som gir full dekning for Fageråsen hyttegrend.

Annonse


Folldal
Området ved riksvei 29 mellom Alvdal og Moskaret har fått forbedret dekning for GSM.

Elverum
En ny stasjon for NMT 450 gir bedre mobildekning langs riksvei 207 fra Sørskogbygde til Risberget og områdetdekning rundt Risberget i Våler og over mot Gravberget.

NetCom har flyttet på en permanent sender i Elverum sentrum og dette skal gi bedre dekning for GSM-telefoner i dette området.

Ringsaker
Telenor Mobil har satt opp fire nye GSM-stasjoner i Ringsaker kommune. To av disse gir dekning i området langs riksvei 33 fra Totenvika til Skreia, samt deler av østre Toten og på Nes. Stasjonene forbedrer dekningen sør for Gjøvik og på Storhamar/Jessnes på Hamar siden.

Den siste to stasjonen i Ringsaker kommune dekker hytte/fritidsområdet på Ringsakerfjellet. Den ene dekker nærmere bestemt området sør ved Bjønnåsen, Bringbu, Hammerseterhøgda og Ljøsheim. Den andre stasjonen dekker området nord, det vil si Grunna Øyungen Skvaldra og indre deler av Sjusjøen.

NetCom har satt opp en GSM-mast på Mesnali. Den dekker området mellom Lillehammer og Sjusjøen.

Engerdal
I Engerdal kommune har NetCom nå satt opp en mast som dekker hele Engerdalområdet.

Annonse


Annonse


Annonse