Hordaland.gif

Annonse


Dekningsnytt fra Hordaland

Hordaland.gifTil sammen fem nye stasjoner, alle for GSM, er nå i drift i Bergen. Dette betyr at området rundt Danmarksplass og Arenum messesenter nå er dekket. Videre har nå også Fløyfjelltunnelen sør, samt Bygarasjen, Lungegårdsvannet og Kalfaret fått dekning. Også Bønes er nå dekket.

NetCom har i Nygårdsgaten erstattet en mobil-sender med en fast installasjon.

Stord
Her har Telenor Mobil satt i drift en ny GSM-stasjon som dekker Lervik sentrum og Stord verft. En NMT 900 stasjon er også på plass, og dekker riksvei 1 fra Skjersholmane til Leirvik og videre området rundt Heiane næringspark og riksvei 545 fra Heiane til Sagvåg.

Eidfjord
En ny GSM-stasjon fra Telenor Mobil gir bedre dekning i området rundt riksvei 7 fra Dyranut til Lægreidvatn. I tillegg dekker også stasjonen det meste av Halnesjøen, samt store turområder på Hardangervidda. En ny NMT 900 og NMT 450 stasjon gir NMT-dekning i det samme området.

Voss
NetCom har satt i drift en ny GSM-stasjon på Taulen, som dekker området langs E16 nord for Voss.

Annonse


Annonse


Annonse