Oslo.gif

Annonse


Bedre dekning i Oslo

Oslo.gif– Vi har satt opp flere nye sendere, og har forbedret mobildekningen i Oslo, opplyser informasjonssjef i NetCom Gunnar Grythe.

En av disse er plassert i Waldemar Thranesgate, og dekker området rundt Kiellands plass. NetCom har også satt i drift en stasjon på Torshov, samt forbedret den som er plassert i Munkedamsveien i Vika.

På Grünerløkka er det nå blitt en fast stasjon i Sannergata. En ny GSM-stasjon er blitt plassert i krysset Nordal Brunsgate / Ullevålsveien.

Bedre for alle systemer
Telenor Mobil har i Oslo forbedret dekningen for alle systemer. Ny GSM-stasjon bedrer dekningen rundt Munkedamsveien ved Vika og innløpet til Fjellinjen på østsiden. Videre er det nå bedre forhold langs E6 fra Østre Akers vei til Djupdalen.

Annonse


Tre nye GSM 1800 stasjoner er også satt i drift, og dekker områder fra Bislett, opp mot Fagerborg og rundt Theresesgate. Området mellom Bislett, St. Hanshaugen og Ullevålsveien er også dekket.

Kino-dekning
Næringsområdet rundt Colosseum kino, og området rundt Møllergata og Mariboesgate nord for Hammersborg, samt deler av kvadraturen mot Anker Hotell har fått bedre GSM-dekning.

En ny NMT 450 stasjon gir bedre forhold i marka, spesielt Østmarka i Oslo. Store deler av Lindebergåsen og Trosterud, samt Nedre Kalbakkveien er nå dekket. En av de siste stasjonene Telenor Mobil har satt opp gir bedre dekning for GSM-telefoner langs Ring 3 ved Refstad.

Annonse


Annonse


Annonse