Nisse som ler

Annonse


Hvem tok mandagens premie?

Nisse som lerGratulerer Stein Erik – du får den første av mine førjulsgaver – en flott Nokia 1610-mobiltelefon med spesielt Whitbread Seilas-design fra Telenor Mobil. Den sender jeg i posten til deg.
– Takk skal du ha Telecom-Nissen! Jeg vil gi den videre til kona, Kaja Simensen. Du skjønner at jeg har allerede en mobiltelefon i forbindelse med jobben. Men du må ikke røpe noe for henne før Julaftenen, sier Stein Erik på fastlinje-telefon fra Østfold.

Hva jobber du med til daglig?
– Jeg er direktør for ElTele her i Østfold. Inn til i høst var jeg direktør for verdiøkende tjenester i Telenor Bedrift. I morgen, altså på onsdag, skal jeg fortelle Østfold-pressen hva ELTele Østfold eksakt skal jobbe med i årene som kommer. Mer kan jeg ikke røpe nå, sier Stein Erik.

Du holder vel ikke ting skjult for selveste Telecom-Nissen?
– Jo, noen små forretningsmessige ting må jeg holde skjult til pressekonferansen er over. Du skjønner vi skal snakke mye om fiberkabler og sånt i morgen. Med andre ord avansert telecom-utstyr som enda ikke er lagt på Nordpolen. Men det er vel bare et tidsspørsmål før det kommer dit også, sier Stein Erik.

Hva skal du gjøre i jula?
– Da skal jeg slappe av og være sammen med familien. I jula skal vi tradisjonen tro besøke mine foreldre og svigerforeldre. Det blir koselig. Uansett skal prøve å jobbe minst mulig i jula. Du vet det er viktig å lade opp batteriene, sier Stein Erik.

Annonse


Du får ha en fredfylt jul da
– Takk i like måde. Jeg lover å følge med i Dagens Telecom. Jeg finner daglig mye interssant stoff der. Det er fin måte å holde seg oppdatert, avslutter Stein Erik som nå ser frem til å få en spesiell Nokia-telefon i posten.

Har du også lyst til å vinne flotte førjulsgaver? Test ut tirsdagens luke i vår store julekalender-konkurranse.

Annonse


Annonse


Annonse