Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Årets Børsboble

JURYENS BEGRUNNELSE: Her var vi ikke tvil; Årets børsboble er utvilsomt luftslottet «Global Money Games». Spilloppmakeren Dan Børge Akerø (bildet) har enda ikke landet.

DAN BØRGE.gif
Uten å ha presentert et eneste konkret produkt klarte kjendisene Dan Børge Akerø (skjermtroll), Simon Yuen (kinamatkonge), Nils Petter Nordskar (ny-media-konge), Arne Næss (fjellklatrer), Kjetil Try (krimforfatter), Ingebrigt Steen Jensen (Stabæk-patriot) og Pål Atle Skjervengen (vin-pusher) i høst å få selskapets tekniske børsverdi opp i ufattelige 600 millioner kroner.

Såpeglatt føre
Papirmillionærene har enda ikke landet på fast grunn, men juryen ser ikke bort fra at dette raskt kan skje dersom børsbobla sprekker. I tilfelle vil det bli et svært så såpeglatt føre for herr Akerø & Co.

Strøsand vurderes oversendt prisvinnerne!