Hopp til navigasjon Hopp til innhold

PC med Nett-PCens fordeler

TELEGRAM: Zenith Data Systems (ZDS) leverer nå en PC som har Nett-PC-ens administrative fordeler. Samtidig skal den tilfredsstille de mest kresne krav til kraft og multimedia-egenskaper.

Zeniths nye PC heter z-station lx3. Det som fremfor alt skal gjøre den attraktiv for det profesjonelle markedet, er at den er utstyrt med såkalt “Wake-on-LAN”-funksjonalitet. Det gjør det mulig å fjernadministrere PC-en utenom «rush-tiden».

Med Wake-on-LAN kan maskinen slås på via nettet fra serveren. Deretter kan administrator foreta det vedlikehold som skal utføres, direkte fra serveren.

Multimedia
PC-en leveres med en 233 MHz Pentium (MMX-teknologi) og har 32 MB SDRAM som standard (kan oppgraderes til 256 MB). PCen er også klargjort for nettverkstilkopling med Ethernet/Fast Ethernet-kort installert.

For å gi bedre multimedia-funksjonalitet, er z-station lx3 utstyrt med en video-kontroller. Standard disk er en Ultra DMA harddisk med lagringskapasitet på 4 GB. Noen modeller kan leveres med 8 GB disk. For de kunder som ønsker CD-ROM, leveres PC-en med 24x CD-ROM.