Annonse


NetCom + TV2=sant

Samarbeidet mellom TV2 og NetCom omfatter mer enn tjenesten GSMinfo. Begge parter ser på samarbeidet som strategisk viktig, og vil satse på felles markedsføring på både TV, tekst-TV og Internett.

Følger etter
– Vi starter med en basispakke med tjenester, men vil utvide tilbudet etterhvert, sier produktsjef i NetCom Anders Evju.

I basispakken vil det i tillegg til nyheter og sport være lotto- og tipperesultater, aksje- og valutakurser, værmelding og kontinuerlig oppgraderte Whitbreadnyheter.

Varsler
– Ved å integrere SMS og tekst-tv er det få begrensninger på hvilke tjenester som vil kunne bli tilgjengelig. Ønsker du for eksempel å kjøpe en bil kan du taste inn hvilken type bil du er interessert i, og mobiltelefonen varsler deg når denne typen legges ut for salg, sier Evju.

Annonse


I fremtiden vil det også være mulig å bestille kinobiletter, få en oversikt over badetemperaturer eller finne ut hva som kommer på TV i kveld.

Vinter OL i Nagano
NetCom har store forventninger til GSMinfo under OL.

– Her vil resultat-informasjon bli kontinuerlig oppdatert, og det vil være en tjeneste for hver øvelse som står på programmet. Før start vil det være informasjon om for eksempel starttidspunkt og norske deltagere, sier Evju.

En tilsvarende tjeneste vil også bli tilgjengelig under fotball VM.

Annonse