Annonse


«Kjell-Magne» stoppet

Nylig ble en sextjenesten Kjell-Magne lansert på nettet. Navnet var en meget bevisst en hilsen til landets statsminister Kjell-Magne Bondevik. Stuntet ble kortvarig. Besøkende på siden møter nå beskjeden:

– Joda, slik går det

– Vi har laget tjenesten som en provokasjon. Kjell Magne Bondevik står for det meste vi misliker, og vi tenkte å starte med tjenesten som en fleip, sier en anonym talsmannen bak sex-tjenesten Kjell-Magne.com til Dagens Telecom.

Personene bak tjenesten regnet med å få inntekter på annonser. Men annonsørene glimret med sitt fravær. Økokrim ble tipset om saken, men slipper nå å etterforske videre.

Nå kan både landets statsminister, og de anonyme personene bak den fallerte tjenesten være enige om en ting: – Joda, slik går det. Hvem av partene som er mest fornøyd vites ikke.

Annonse