Sponheim, Lars ny

Annonse


Sponheim møter IT-kremen

Sponheim, Lars ny– I møtet med næringsministeren vil vi ta opp IKT-næringens behov og hvilke rammebetingelser vi ønsker. Vi ser både på de store linjene og på enkeltsaker, men jeg ønsker ikke å uttale meg om enkeltsakene før møtet er avholdt, sier høyesterettsadvokat Hallvard Austlid til Dagens Telecom.

Austlid er juridisk rådgiver for Teleoperatørenes forum.

Ble utsatt
– Vi leverte tidligere i år et innspill til Næringsdepartementet hvor vi ba om et møte med daværende planleggingsminister Bendik Rugaas. Dette møtet ble avlyst, blant annet på grunn av regjeringsskiftet, sier Austlid.

Bak innspillet står Næringslivets hovedorganisasjon (NHO), Kontor og datateknisk landsforening (KDL), IT-næringens forening i TBL, Programvareindustriens forening (PROFF), Teleoperatørenes forum (TOF) og Multimediaforum Norge (MFN).

Annonse


Annonse


Annonse