Grythe, Gunnar NY

Annonse


NetCom følger Telenor-prisene

Grythe, Gunnar NY– Det som nå skjer med mobilprisene bekrefter vår påstand om at fremtiden innenfor telefoni er trådløs, sier Grythe til Dagens Telecom.

Ingen kommentar
– Hva våre priser blir, eller når de offentliggjøres, er børssensitiv informasjon som jeg ikke kan kommentere nå. Men som vi tidligere har sagt, skal vi være konkurransedyktige på pris, sier Grythe.

Av hensyn til forbrukerne og hvis NetComs nye ringepriser skal gjelde fra 1. januar er det sannsynlig at mobiloperatøren vil offentliggjøre sine tall i løpet av et par ukers tid.

Sterkt signal
– Telenor Mobils takstreduksjoner er et sterkt signal til Telia om at det skal bli tøft for dem å komme inn på banen, sier Grythe.

Annonse


Telia som foreløpig ikke har etablert noe mobilnett, søkte om konsesjon for å bygge ut DCS-1800 nett samtidig med NetCom og Telenor Mobil. Disse konsesjonene er enda ikke utdelt.

Velkommen etter
– Vi ser at Telenor Mobil nå gir sine kunder billigere ringepriser fra Telenor Mobil til Telenor Mobil. Dette tilbudet har NetCom hatt siden 1994, og vi er overrasket over at ikke Telenor Mobil har gjort noe med dette tidligere, sier Grythe til Dagens Telecom.

Restesalg på NMT-900?
– Den store prisreduksjonen på Bare Prat-tilbudet i Telenor Mobils NMT-900 nett, viser at de forsøker å få mest mulig ut av dette nettet før det forsvinner. Etterhvert vil de frekvensene som brukes til NMT-900 bli overført til GSM, sier Grythe.

Annonse


Annonse


Annonse