Anne Tollerud

Annonse


Mobilprisene ned 20%

Anne Tollerud– Alle Telenor Mobils kunder vil få prisreduksjoner neste år. Dette var meldingen Stig M. Herbern kunne komme med på pressekonferanse torsdag ettermiddag. Prisene går ned i samtlige tre mobilnett og i alle abonnementsformer.

Mobil til mobil mest ned
De største prisreduksjonene gjøres på samtaler på Telenor Mobils eget nett.

Prisen på å ringe fra egen mobiltelefon til andre Telenor Mobil-abonnenter reduseres i gjennomsnitt med omlag 40 prosent. Billigste ringetakst for denne type trafikk blir 89 øre minuttet. I tillegg blir det nå gratis å installere MobilSvar.

Bare prat for 69 øre minuttet
– Dette er årets julegave til våre kunder og en bekreftelse av vårt løfte om å redusere prisene i takt med at antall abonnenter og ringevolumet øker, sier adm. direktør Stig M. Herbern.

Annonse


-Våre BarePrat abonnenter i NMT-900 nettet vil også neste år ha Norges rimeligste mobiltelefonløsning. Fra 1. mars halveres samtaleprisen på dagtid. Samtidig reduseres Norges rimeligste ringetakst ytterligere: Prisen på kveldstid og i helger går ned fra 89 øre til 69 øre minuttet, sier Herbern

Nå heter det ringeplaner
I tillegg til å redusere prisene, introduserer Telenor Mobil også to nye abonnementsformer, som fra nyttår vil bli kalt ringeplaner.

Med totalt seks ringeplaner ønsker Telenor Mobil å gi kundene mulighet til å oppnå en bedre pris i forhold til den enkeltes ringevolum og ringemønster. Både nye og eksisterende kunder vil få tilbud om veiledning for å finne den ringeplanen som i følge Telenor Mobils datamaskiner er mest lønnsom for den enkelte. Samtidig blir det gratis å skifte ringeplan, mens det i dag koster 200 kroner.

Dagens Telecom følger opp med flere detaljer i Telenor Mobils priser ut over ettermiddagen

Annonse