Annonse


Telenor kan bli konditori

Det er Rederiforeningen, sammen med Bergen Næringsråd, Bergen Skibsassuranseforening, C.G. Rieber AS Pensjonskasse og Rieber Eiendom AS som har gått sammen om å legge inn bud på den 7.200 kvadratmeter stor eiendommen, skriver Bergens Tidende.

Størrelsen på budet er ikke kjent, men BT antar at det ligger et sted mellom 60 og 80 millioner kroner.

Konditori
Telegrafbygningen huset i alle år Reimers Conditori. Bergensere flest forbinder derfor fortsatt kremkaker og varm sjokolade med Telegrafbygningen. Nå ser det ut til at den gamle tradisjonen skal gjenoppstå.

– Vi vil forsøke å gjenskape det gamle spisestedet i opprinnelig form, sier adm. dir. Bjart Nygaard i Rieber Eiendom AS.

Annonse


Riksantikvaren
Den gamle bygningen må totalrenoveres. Budgiverne ser for seg at de, i samarbeid med Riksantikvaren, omgjør bygningen til et praktbygg.

Den lokale næringslivsalliansen er trolig ikke alene om å være interessert i den ærverdige bygningen. Fristen for å legge inn bud på denne og de tre øvrige Telenorbyggene som er til salgs i Bergen, går ut i dag.

Annonse


Annonse


Annonse