Annonse


Mobil priskrig i Danmark

Sonofon har meldt at de vil sette ned prisene til de er på samme nivå som Tele Danmark Mobils priser. Tele Danmark stopper dermed den aktuelle TV-kampanjen.

Tele Danmark senket sine mobil-priser den 14. november i år.

Krig
– Vi var forberedt på dette. Hvis ikke Sonofon hadde satt ned prisen, ville de risikert å bli totalt slått ut av markedet, sier informasjonssjef i Tele Danmark Mobil, John Jørgensen til den danske næringsavisen Børsen.

Mobil fremtid
– I Sonofon er vi glade for, at vi kan vise kundene at fremtidens telefon er mobil. Med de nye prisene og rabattene vi tilbyr, er det ingen grunn til å ha både fastnettelefon og mobiltelefon, sier Sonofons administrerende direktør, Torben Svanberg.

Han hevder at Sonofon har nesten 50 prosent av GSM-markedet i Danmark.

Annonse


Annonse


Annonse