Annonse


BT på partnerjakt i Amerika

– BT vil vurdere nye investeringsmuligheter i USA allerede i løpet av de nærmeste ukene, sa BTs styreformann, Sir Peter Bonfield, under TMA 97-konferansen (Telecommunications Managers’ Association) i Brighton mandag.

Mulighetenes marked
– Det amerikanske markedet er i opprør. Det er enorme muligheter for å gjøre penger i Statene. Derfor tror vi fortsatt at det er et bra sted å investere. Det kommer vi også til å gjøre, sa Bonfield som understreket at BT vil bevege seg raskt.

Concert består
– Vår første prioritering er å sørge for god distribusjon av Concert-produktene og -løsningene. Dernest vil vi vurdere investeringer i Amerika, enten det blir USA, Sør-Amerika, eller begge steder, sa Bonfield.

BT vil altså konsentrere seg om å styrke venture-selskapet Concert Communications Services, som BT og MCI eier i fellesskap. BT er majoritetseier med sine 75 prosent.

Annonse
Ny BT-partner?
Nå vil BT, MCI og WorldCom samarbeide for å redusere eventuelle skadevirkninger for Consert-kunder i kjølvannet av de knuste fusjonsplanene.

WorldCom skal være ikke-eksklusiv carrier for Concert i USA i de kommende fem årene. Avtalen vil likevel ikke hindre BT fra å finne en ny partner i USA. Den mest sannsynlige samarbeidspartneren er GTE.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse