Annonse


Storkontrakt til Dell

Til tross for at det er stor rammeavtale som skal presenteres er de første leveransene på kun 10 millioner kroner, hevder kilder som står selskapet nær.

– Tallet er forsåvidt rett, men husk på at det er snakk om en rammeavtale med betydelige opsjonsmuligheter, sier daglig leder Eirik Lunde til Dagens Telecom.

Rykteflom
Etter at Dell sendte ut en forhåndsmelding til pressen har spekulasjonen florert om hvem den store IT-kunden i den offentlige sektor kan være.

Dataselskapet skal nemlig bytte ut kundens 386-datamaskiner til mer moderne og raskere maskiner.

Annonse
– Jeg verken kan eller vil offentliggjøre navnet på kunden før tirsdag klokken 13.00. Jeg kan desverre ikke uttale meg noe mer om dette, sier Lunde til Dagens Telecom.

Kun internasjonale tall
Det er viktig å få med seg at Dell på tirsdag ikke vil legge frem de norske kvartalsresultatene. Det er kun de internasjonale tallene som blir presentert.

– Det er ikke sendt ut noen negative børsmeldinger før resultatene sendes ut, og derfor er det ventet at nyhetens om kvartalsresultatene blir tatt imot med glede blant investorene skriver Lunde i forhåndsmeldingen.

Internett-suksess
Dell Computer Corporation er verdens største leverandør av datasystemer. Selskapet har utmerket seg med stort salg av PCer over Internett.

I løpet av en dag omsetter Dell for hele tre millioner dollar, eller 21,9 millioner kroner, på salg over nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse