Annonse


Digital selger nettverksdivisjonen

Cabletron er ikke tilfreds med å være “en av de fire største” i nettverksbransjen. Derfor ønsker selskapet å kjøpe seg vekst, slik at det i hvertfall blir mulig å passere Bay Networks, på tredjeplass.

Digitals problemer
Derfor vil det ikke være uventet hvis selskapet faktisk kjøper Digitals nettverksenhet. Digital har hatt problemer med å få gjennomslag i nettverksbransjen, til tross for at nettopp muligheten til å koble Digitals datamaskiner sammen i nett var en av hovedgrunnene til selskapets suksess på 80-tallet.

Nå har imidlertid selskapet lenge prøvd å finne kjøper til divisjonen, slik at selskapet kan konsenterere seg om det som idag defineres som kjernevirksomheten.

Cabletrons muligheter
For Cabletron vil Digital-kjøpet forsterke de lavere segmenter av produktutvalget, samtidig som selskapet vil få hånd om en lang rekke nye storkunder. Også forhandlerleddet vil bli bedret, sier Infoworld Electric. Cabletron har lenge arbeidet med å forsterke sine forhandlerkanaler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse