Annonse


Trenger du to telefoner?

De kan fungere som sentralbord og – først og fremst – gir deg både fast telefon og trådløs telefon. Begge hadde lengst rekkevidde, og var naturlig nok dyrest i sine klasser i testen. Begge faller egentlig litt utenom i vår test på grunn av at denne testen konsentrerer seg om den trådløse delen av telefonen.

I utgangspunktet er dette telefoner myntet på mindre kontorer. De gir likevel et par fordeler som er verdt å merke seg for de som vil kjøpe telefon hjemme. Når strømmen går, kan du fortsatt ringe fra fast-telefonene, mens de trådløse tar kvelden.

For Hagenuk-telefonen, som er en ISDN-telefon og som dermed har to bylinjer, er det også mulig for to personer å føre samtaler samtidig, eventuelt å sette opp en konferanse. Begge telefonene har bra lydkvalitet sammenlignet med andre i sin klasse, men ettersom Hagenuk er en gjennomdigital telefon, er kvaliteten her svært mye bedre enn Samsungs analoge. I design skiller også de to lag. Samsung har et funksjonelt, men litt klumpete utseende, mens Hagenuk virker moderne og solid.