Annonse


Tjener på å være uten en tråd

Som en som ofte har vært i innkjøpsposisjon kan jeg når som helst skrive under på at det skjer nokså ofte, selv i ei tid da de aller fleste selgere har fått seg mobiltelefon. Hva er gjør du da? Jo du ringer selvsagt til én av konkurrentene, noe du uansett ville gjort for å få konkurrerende tilbud.

Lønnsomt
Når du har fått inn et par-tre tilbud og fortsatt ikke får kontakt med førstnevnte selger, er du fornøyd og velger det beste tilbudet, uten at du gidder eller har tid til å vente på svar fra selger én. Sånn er livet. Et mulig salg tapt, enda selger nummer én kanskje bare var borte ved kaffeautomaten de to gangene du ringte.

Det skal ikke mye lek med kalkulatoren til for å finne ut at en trådløs salgsorganisasjon meget fort kan tjene inn investeringen, men dette vil selvsagt variere fra virksomhet til virksomhet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse