Annonse


Jakter på kåte kunder

Annonser for Tele2 og Ford vises som eksempler. Det sammenlignes med hva reklamen vil koste på andre tjenester. Mandag ettermiddag satt ledelsen i Tele2 i møte og det var ikke mulig å få noen kommentar.

På annonsejakt
Om tjenesten har startet som et stunt, forsøker den nå å markedstilpasse seg:

– Vi kan også tilby effektiv og målrettet markedsføring mot bestemte grupper, som for eksempel homofile eller folk som liker sexy klær. Du kan også annonsere bare for dem som allerede er interessert i telesex, eller legge inn annonser på sider som blir sett av kontaktsøkende mennesker, skriver bakmannen, som kaller seg “Kjell-Mangle”, på sine sex-sider på nettet.

Rimelig frekke!
– Vi prøver å ikke provosere mer enn helt nødvendig, og håper at folk får glede av våre internett-tjenester, fremfor å irritere seg over at vi er rimelig frekke, heter det til slutt i Kjell-Mangles presentasjon av seg selv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse