Arkkv

Annonse


Alcatel svikter Vigeland

ArkkvSom enesponsor har Alcatel hittil bidratt med omlag 10 millioner kroner til Vigelandsmuseet og skulpturanlegget i Frognerparken.

Fornøyd
Alcatel inngikk avtalen med Vigelandsanlegget av flere grunner: selskapet ville bidra til samfunnet, ha et sted å holde arrangementer for kunder og forbindelser samt at de ville gjøre noe positivt for sine ansatte gjennom arrangementer i anlegget.

Alcatels konsernsjef Bjarne Aamodt sier at Alcatel har vært fornøyd med resultatet på alle punkter, men at de nå ønsker å benytte andre virkemidler.

Siden 1992
En medvirkende årsak til at avtalen nå avsluttes er nok at Alcatels informasjonsdirektør Helge Quigstad gikk over til Telenor fra 1. September. Etter det Dagens Telecom erfarer var samarbeidet med Vigelandsanlegget Quigstads prosjekt fra starten av.

Annonse
Alcatel har vært Vigelandsanleggets enesponsor siden 1992, skriver Aftenposten tirsdag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse