Nokia 6110

Annonse


Nokia med ny «arbeidshest»

Nokia 6110Den nye modellen har lenger standby-tid en noen annen på markedet og inneholder en rekke nye tjenester som introduseres i bransjen for første gang. I Norge vil den nye mobilbabyen hete Nokia 6110. Det er foreløpig ikke kjent hvor mye telefonen vil koste ut til forbruker.

12 dagers standby
Den nye telefonen har opptil 270 timer eller 12 dager standby-tid med det minste batteriet, og opptil 450 timer med et større batteri. Taletiden er fem timer med vanlig batteri og opptil åtte timer med det store batteriet.

Ny teknologi
– Ny teknologi gjør at telefonen har overlegen lyd- og talekvalitet, sier adm. direktør Mads Winblad i Nokia Mobile Phones.

Nokia 6110 har en innebygd kalender hvor brukeren kan notere avtaler og andre notater. Både kalenderen og SMS-tekst kan sendes og skrives ut ved å bruke telefonens innebygde infrarøde sender. Det gjør det mulig å kommunisere trådløst med en PC eller en annen telefon i Nokia 6100-
serien.

Annonse
Tre volt
Telefonen benytter den nye tre volts teknologien og støtter GMS fase to tjenester.

– Med Nokias Plus modul blir telefonen den første som støtter samtrafikk mellom både AMPS og GSM 1900-systemene. AMTS er særlig utbredt i USA og Sør-Amerika. Det blir derfor lettere å bruke telefonen på ulike kontinenter, sier adm. direktør Mads Winblad i Nokia Mobile Phones.

Stort display
Andre funksjoner i Nokia 6110 er et stort display med opp til fem linjer for tekst, nummer og grafikk, et avansert ringe- og minne-systems, en liste med de 10 siste samtalene med tidfesting av tapte samtaler, et-trykks lydpost, 28 språk valg og klokke.

Telefonen er liten og kompakt og veier kun 137 gram. Den kan også brukes med et standard NiMH-batteri, samt et vibrerende batteri.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse