Winblad,m/Nokia

Annonse


Nokia-kameleon i januar

Winblad,m/Nokia– Vi hadde regnet med å selge Nokia 2110 enda en stund, men lageret er snart tomt, og dermed må vi levere Nokia 6110 tidligere enn planlagt, sier Winblad til Dagens Telecom.

Intet kompromiss
Andre mobiltelefonprodusenter er opptatt av både størrelse og vekt på telefonene, men Winblad mener at det er grenser for hvor liten en telefon kan være før det blir upraktisk.

– Vi kunne ha laget en mindre telefon, men da ville vi vært nødt til å kompromisse på andre deler av telefonen. Vi er mer opptatt av å levere praktiske telefoner med lett vekt, gode batterier og flere finesser, sier Winblad.

Middels prisnivå
Nokia 6110 er laget for både profesjonell- og for fritidsbruk. Foreløpig er ikke prisen fastsatt, men Winblad tror at telefonen vil bli priset i samme prisleie som Nokia 2110.

Annonse


Det vil si en pris til forbruker på mellom 3.000 og 3.500 kroner, uten subsidier for abonnement og inklusiv merverdiavgift.

Reptil
Nokias produktsjef Ulf Magnusson kaller med rette Nokia 6110 en kameleon. Telefonens overflate skifter farge etter lyset i omgivelsene og veksler mellom forskjellig toner av grønt, blått og lilla.

I tillegg har telefonen et reptilaktig mønster rundt tastene. Men det er ikke bare utseendet som er skiftende, menyen kan også tilpasses arbeid, fritid eller møtestilling.