Annonse


Videokonferanser med Intel

Intel Business Video Conferencing (IBVC) med Pro Share-teknologi bruker H.323, en ny standard som kjører video over alle slags nett som bruker IP.

De fleste andre systemene støtter den eldre H.320-protokollen, som bare passer for ISDN-linjer, forteller IDG News Service.

Konverterer
IBVC støtter gateways som konverterer H.320 signaler til H.323, og omvendt. Derved kan en konferansedeltaker som er direkte oppkoplet via en ISDN telefonlinje, delta i videomøter med andre deltakere oppkoplet via Internett.

Krysser brannnvegger
Når det brukes i lokalnett, kan IBVC innstilles for forskjellig båndbredde. Når bedriftens ansatte vil delta i videokonferanse via Internett, har IBVC heller ikke problemer med å krysse brannvegger. Prisen i USA ligger på drøye 8000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse