Annonse


BBC blir best på nett?

– Vi kommer til å bli en av de mest beste nyhetstjenestene på Internett, sa en talsmann for BBC til Reuters da nyhetstjenesten ble lansert onsdag. Hver time døgnet rundt sendes et oppdatert sammendrag av de viktigste nyhetene i verden.

Døgnet rundt
BBC News Online skal konkurrere mot tjenester som CNN Interactive og MSNBC.

– Nyheter behøver ikke være amerikanske, vi kan hamle opp med enhver nyhetsorganisasjon, sa en talsmann for BBC til Bloomberg News. Totalt vil 55 av kontorene til BBC sende nyheter til nettsiden. Tjenesten skal samarbeide med den nylanserte kabelkanalen BBC News 24.

Ikke like imponert
Men ikke alle er like imponerte. Den svenske storavisen Expressen testet tjenesten klokken 14.10 onsdag, og skal ha fått feilmelding om at tjenesten ikke fantes.

Annonse


BBCs hjemmesiden var i alle fall tilgjengelig ut på kvelden på:

http://news.bbc.co.uk