Annonse


Bosch satser på GSM

– Bosch vil nå inn med egenproduserte mobiltelefoner fra egen fabrikk i Danmark. Innen utgangen av 1998 skal vi ha fire mobiltelefoner ute på markedet, hvorav to er dual band, sier salgs- og markedskonsulent Øyvind Skatvedt i Bosch til Dagens Telecom.

Egenprodusert
– Tidligere har vi hatt et samarbeid med Motorola. Den forrige GSM-telefonen vår var bygd rundt samme konseptet som Motorola SlimLite, men med et noe annet utseende. Heretter blir de fleste mobiltelefonene fra oss rene Bosch-telefoner, sier Skadtvedt.

Bosch GSM-Com 607 er første ledd i Bosch sin nye satsing på mobiltelefoner. Dette er en vanlig GSM-telefon for 900-frekvensen. Den samme telefonen vil komme med et annet batteri og får da navnet GSM-Com 647.

I tillegg kommer en billig-telefon som er produsert i samarbeid med Philips. Bosch GSM-Com 207 er produsert på samme konsept som Philips Diga.

Annonse
Dual band
Bosch kommer med to Dual band telefoner i løpet av 1998. Bosch Dual-Com 738 kan brukes både i GSM-900 nettet og de nye DCS-1800 nettene som kommer.

Bosch World-Com 718 som kommer i løpet av 1998 kan brukes både i Europa og USA. Den kombinerer det amerikanske systemet PCS-1800 med verdensstandarden GSM-900.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse