Kontrakt

Annonse


Fellesdata fikk mer bank

KontraktFellesdata skal de neste tre årene drifte og vedlikeholde bankenes sentrale systemer for kundeinformasjon og kontohold. Avtalen gjelder regnskapsføring og betalingsformidling, melder nyhetsbyrået NewsWire.

To tredeler
Med denne kontrakten har Fellesdata etablert langsiktig kundeforhold med to tredeler av SpareBank 1-Gruppen. Fellesdata har tidligere inngått lignende avtale med SAMSPAR som er en sammenslutning av 14 banker, og utgjør en femtedel av Sparebank 1-Gruppen.

To milliarder
Til nå i år har Fellesdata oppnådd langsiktige avtaler til en verdi av hele to milliarder kroner. De største avtalene er inngått med Sparebanken NOR og deres samarbeidsbanker, Landsbanken, Voss Veksel- og Landmandsbank, Romsdal Fellesbank og Storebrand Bank.

I tillegg fikk Fellesdata tidligere i høst et gjennombrudd i Norden da de fikk en kontrakt med 27 banker på Island.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse