Annonse


WorldCom øker vinnersjansen

En vekst i omsetningen på 66 prosent utgjør en ikke ubetydelig fjær i hatten for MCI, som for tiden frir til MCI i konkurranse med BT og GTE. WorldComs bud på 30 milliarder dollar er foreløpig det høyeste, og mange spekulasjoner går i retning av at det gode kvartalsresultatet øker sjansene for et ja fra MCI.

Mer cash
WorldComs omsetning for tredje kvartal lå på 1,14 milliarder – opp med to tredjedeler sammenlignet med samme periode i fjor. Dette resulterte i en overskudd på 106 millioner dollar og dermed noe mer cash inn i budet på 30 milliarder, som ellers stort setter består av papirpenger.

Fallende kurs
Selv med den pene veksten har også WorldCom opplevd falllende aksjekurs de siste dagene. MCI på sin side har forholdt seg taus de siste ukene om hvem som ligger best an til å få bruden. Det er ventet at toppsjefene fra WorldCom i løpet av kort tid vil snakke med MCI for å ta livet av fusjonsplanene mellom MCI og BT.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse