Annonse


Prisdiktat til Telia?

– Dersom Telias nye priser kommer til å ramme urettferdig har regjeringen rett til å innføre pristak på Telias tjenester, sier den svenske kommunikasjonsministeren Ines Uusmann. Hun måtte svare på spørsmål i Riksdagen om Telias nye priser ville ramme kunder bosatt i distriktene spesielt.

Rammer distriktene?
Det svenske Kommuneforbundet er blant dem som har klaget og mener Telias priser vil ramme folk bosatt utenfor tettstedene.

Telias nye takster skal innføres 7 november. Da blir mulighetene for å ringe lokalsamtaler sterkt begrenset.

Vil møte Uusmann
Telia melder at de ikke vil svare på trusselen, men at de forsøker å få i stand et møte med Uusmann for å presentere sine motiver og vise at det nye prissystemet holder seg innenfor den svenske teleloven.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse