Annonse


Norsk telefoni på el-kabler

Stavanger Energi og Communiq står bak det nye selskapet. Foreløpig starter de med å videreutvikle produkter som gjør det mulig for energiselskap å lese av målinger sentralt og å gi nye instruksjoner til disse apparatene.

Høye hastigheter
– Selskapet tar sikte på å utnytte det potensialet som ligger i strømnettet for overføring av høyhastighets Internett og vanlig telefoni. Man ser for seg at kapasiteten på strømnettet vil overstige en megabit per sekund i nær framtid, heter det i en melding fra det nye selskapet.

Håper på salg
Partene har jobbet med det nye produktet siden 1995 og mener at det også vil være meget interessant for energiselskap og andre aktører i energimarkedet.

Communiq holder til på Sola og utvikler og kommersialiserer digitale telefonløsninger. Stavanger Energi eies av Stavanger, Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy kommuner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse