Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vampyractive sider på nett

OSLO: Dracula lever i beste velgående rett utenfor Berlin. Han kjører bil, snakker i mobiltelefon og bruker Internett for å finansiere oppussing av slottet.

PRINZ
Hjemmesiden til Ottomar Rodolphe Vlad Dracula Prinz Kretzulesco kan utvilsomt regnes med blant de blodigere hjemmesidene på Internett. Eieren er ingen ringere enn den siste etterkommer av Transylvanias grev Dracula – hevder prinzen selv.

Øl og antikviteter
Hjemmesiden viser blant annet slottet. Prinzen kan varte opp med både ølservering, antikvitetshandel og snack bar for å finansiere vedlikeholdet. Ett av de mest vellykkede tiltakene var ett arrangement for tyske Røde kors for å få mennesker til å gi blod. Og blodet fløt rikelig – hele tolv tusen mennesker møtte opp på slottet for å gi blod…

Egen CD
Som takk fikk donorene blant annet Draculas CD «Draculas Song». Etter sigende har prinsen 40.000 eksemplarer igjen og håper disse skal bidra til å finansiere blant annet oppvarmingen av slottet, noe som koster over 700 kroner dagen.

Slottet finner du på følgende adresse: http://www.dracula-castle.com/
Annonse