Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor får flere venner

OSLO: Stadig flere benytter seg av Telenors rabattordninger. Nå har en halv million nordmenn tegnet abonnement vennerabatten.

Venner kan Telenor trenge flere av i tiden som kommer, ikke minst når konkurransen settere inn for fullt fra neste år. Derfor var det ekstra hyggelig for Telenor torsdag å kunne feire kunde nr. 500.000 som nå har bestilt rabattordningen Familie & Venner. Ordningen ble innført for ett år siden.

Gavekort
Vennskapet ble markert i Bergen. Telenors nyvunne venner, Audhild og Konrad Rattikainen, mottok et gavekort på en reise for inntil kr 20.000, med oppfordring om å besøke vennene de ellers ringer til – men det er ikke kjent om invitasjonen også omfatter Telenors konsernsjef i Universitetsgaten 2 i Oslo.
Annonse
Stikkord: Mobil