Arkiv

Annonse


Merkantildata Completterer

Arkiv– Complet går svært bra og fusjonsavtalen mellom Merkantildata og Complet er blitt godt mottatt i Danmark av flere store kunder, sier Adolfsen til Dagens Telecom.

Skandinavisk
Fusjonen skal styrke Merkantildatas virksomhet innen systemintegrasjon og danne grunnlaget for en mer helhetlig ekspansjon i Danmark.

Fra før av er Merkantildata godt representert i Sverige og Norge, med Complet blir Merkantildata også en aktør å regne med i Danmark.

Fusjonsavtalen er inngått mellom Merkantildata ASA og Complet Holding Norge. Det fusjonerte selskapets navn blir Merkantildata ASA.

Annonse
5,5 milliarder
– Merkantildatas anslag for omsetningen i 1998 er på 5,5 milliarder kroner, men sannsynligvis blir det mer, sier Adolfsen.

Av den anslåtte omsetning på 5,5 milliarder kroner vil Norge omsette for 2,6 milliarder, Sverige for 1,8 milliarder og Danmark for 1,1 milliard.

Adolfsen har store ambisjoner for omsetningen på lengre sikt, spesielt som resultat av ytterligere integrering av tele- og datakommunikasjon. Adolfsen ser ikke bort fra at Merkantildata vil omsette for 11 milliarder eller mer etter årtusenskiftet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse