Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lynrask surfing i Bærum

OSLO: Lørdag 1. november lanserer EAB Tele sitt ALFAnett, som gir kabel-TV-abonnenter i Asker og Bærum mulighet til å surfe på Internett opptil 350 ganger raskere enn det som er vanlig i dag.

Ved hjelp av ATM-basert tilkobling med hastigheter på opp til 30 Mb/s vil internettforbindelsen kunne bli opptil 350 ganger raskere enn i dag. Dette er det EAB Tele lokker med når selskapet 1. november lanserer alfaNETT i Asker og Bærum.

Flere tjenester
EAB Tele er et heleid datterselskap av Energiselskapet Asker og Bærum AS. Selskapet har i lengte tid modernisert sitt kabel-TV-nett for toveiskommunikasjon med større båndbredde og fiberoptikk. Sammen med et returdyktig koaksialkabelnett legges det opp til en rekke nye teletjenester, som telependling og videokonferanser.
Annonse