Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Yahoo! snart på norsk

OSLO: Yahoo! kommer om kort tid i norsk språkdrakt. Selskapet bak verdens største søkemotor og webkatalog satser nå stort på Norge.

WebselskapetYahoo! kaster seg nå over det norske surfere og lanserer verdens største navigasjonsverktøy på Internett i norsk versjon. Daglig har Yahoo! mer enn 50 millioner sideoppslag verden over, hvorav bare to millioner er i Europa.

Nyheter
Lanseringen i Norge er en del av en større europeisk satsing. Selskapets forretningside er å bygge yahoo-tjenester og merkenavn på global basis. Tjenestene omfatter bærer blant annet formidling av regionale nyheter.

Øker
Selskapet har i det siste opplevd en sterk vekst og kunne i 3. kvartal i år rapportere en omsetningsøkning på 215 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
Annonse