Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny PC-serie fra Cinet

OSLO: Cinet lanserer denne uka PPI-556, som er en fleksibel PC serie som gir bedrifter muligheten til å standardisere på en modell, selv om behovet for prosessorkraft, minne, grafikkort, lagringskapasitet og multimedia funksjonalitet varierer hos den enkelte bruker.

Cinet-datamaskin
Cinet PPI-556 er en kraftig Pentium II minitårn PC, basert på det nyeste innen PC teknologi. Modellen støtter AGP, 300MHz prosessor og har integrert overvåkning.

Overvåkning
– Ved å standardisere på en modell serie vil kostnader ved administrasjon, support og vedlikehold reduseres. Overvåkning av kritiske elementer som temperatur, minne, prosessor, vifte og spenning er mulig gjennom en integrert maskinvare overvåkningsbrikke og DMI. PPI-556 modellen er en maskin som kan redusere de totale levetidskostnadene ved PC-nettverk, opplyser markedssjef Tor Westerheim i Cinet.

Produserer i Nydalen
Cinet produserer sine PCer i egne lokaler i Nydalen, Oslo. I 1996 produserte Cinet 44.000 maskiner.

Cinet PC er etter eget utsagn det tredje største PC-merke i Norge. Selskapet har 20 avdelingskontor og 630 ansatte.
Annonse