Arkiv

Annonse


Alcatel samler seg

ArkivSju selskaper innen Alcatel samler alle distribusjonstjenester 1 januar. Det nye selskapet får 400 ansatte og en omsetning på 1,1 milliard kroner.

Det nye storselskapet Alcatel Distribusjon blir delt inn i tre regioner med 24 avdelingskontorer og regionale hovedkontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim, heter det i en melding fra Alcatel.

Mer oversiktlig
– Fusjonen gjør det enklere og mer oversiktlig for kundene å forholde seg til oss, sier Lasse Boger i nåværende Alcatel Distribusjon. Til nå har dette selskapet vært moderselskap for seks lokale distribusjonsselskaper, som fra nyttår inngår i aksjeselskapet Alcatel Distribusjon.

Endringer
De ansatte i Stavanger Elektro & Telecom, Ringkjøb i Trondheim, Haugesund Elektro & Telecom og Vestlandet Elektro & Telecom i Bergen vil merke lite til fusjonen.

Annonse
Ringkjøb blir hovedkontor for Region Nord etter fusjonen, mens Stavanger Elektro og Telecom blir hovedkontor for Region Vest. For de ansatte i Oslo-avdelingene Brinchmann & Co. og Teknisk Industri, blir det derimot noen endringer.

Omplassering
De blir stått sammen til Region Øst, som blir plassert på Økern i Oslo, hvor Brinchmann er i dag. Alcatel Distribusjons hovedkontor blir på Ulsrud, også i Oslo, hvor selskapet har holdt til i flere år.

Fusjonen vil gi de lokale selskapene en felles profil som vil styrke deres tilknytning til Alcatel, mener Boger. Han sier at kundene også har ønsket en enklere struktur på selskapene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse