Johanneson, Daniel

Annonse


Telenor Bedrift uten leder

Johanneson, DanielDet er bare noen måneder siden Daniel Johannesson kom fra Sverige til toppleder-jobben i Telenor Bedrift etter at Martin Furuseth valgte Tyskland og Viag. Nå har Johannesson allerede funnet en mer attraktiv jobb på den andre siden av Kjølen..

Kunne ikke si nei
– Dette var et tilbud som jeg ikke kunne si nei til. Samtidig synes jeg det er både trist og for tidlig å forlate Telenor Bedrift nå. Jeg har stor tro på at Telenor Bedrift vil hevde seg med styrke i tele- og data-bransjen i årene som kommer, sier Daniel Johannesson i en melding som Telenor sendte ut fredag formiddag.

Fortsetter til februar
Tiltredelse i Statens Järnväger vil skje fra 1. februar 1998.Johannesson fortsetter som adm. direktør i Telenor Bedrift frem til dette.

– Jeg beklager at Daniel Johannesson har valgt å slutte i stillingen som adm. direktør i Telenor Bedrift. Imidlertid har jeg forståelse for at den nye stillingen lokker og at familiesituasjonen har bidratt til denne beslutningen.

Hvem blir etterfølgeren
Vi ønsker Daniel lykke til og samtidig vi vil nå prøve å finne hans etterfølger så raskt som mulig, sier Jon Fredrik Baksaas, styreformann i Telenor Bedrift .

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse